Wijkcentrum de Driehoek

HomeDe DriehoekOver de Driehoek

Over de Driehoek

Wijkcentrum de Driehoek is een accommodatie waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, vergaderen, actief met elkaar kunnen bezig zijn. De ontmoetingsruimte is de plaats waar alle bezoekers het wijkcentrum binnen komen.Er is een bar, een biljart, tv, vergaderruimte en een grote zaal. Het gebouw is voorzien van draadloos internet voor gebruikers/bezoekers. In het gebouw zijn multimedia voorzieningen aanwezig terwijl de grote zaal uitgerust is met een professionele geluidsinstallatie. U bent van harte welkom om gebruik te maken van deze ruimte en contact te leggen met mede wijkbewoners. Ook is het mogelijk om in Wijkcentrum de Driehoek cursussen bij te wonen of te organiseren.

Organisatie en personele bezetting

Wijkcentrum de Driehoek is een wijkaccommodatie en maakt onderdeel uit van stadsdeel Zuidwest van de Gemeente Almelo. Het beheer en exploitatie valt onder Accres Almelo B.V.

Verhuur

Ruimtes in het wijkcentrum de Driehoek kunnen in overleg met de beheerder worden gebruikt door wijkbewoners die geen subsidie ontvangen en die de ruimte willen gebruiken voor zaken die in het belang zijn van de wijk (b.v. straat- en buurtoverleg, wijkgerichte activiteiten). Voor overige activiteiten is ruimte in het wijkcentrum te huur. Het wijkcentrum de Driehoek biedt géén ruimte aan als oefenruimte voor muziekbands enz.